Mesojme turqisht online dating wenskaart online dating


12-Aug-2017 20:44

Zgjidhni kursin tuaj të gjuhës dhe bëni regjistrimin online në: për të përfituar nga oferta jonë e fundit -10% zbritje për kurset e gjuhëve Anglisht, Gjermanisht, Italisht, Spanjisht, Frëngjisht si dhe për kurset e gjuhëve për nevoja specifike. Britanika eshte e vetmja shkolle gjuhe ne Shqiperi qe ofron mesimdhenien nepermjet metodes CLIL.

CLIL eshte nje metode Britanike e cila perkon ne qasjen me te re te BE per mesimin dhe njehsimin e gjuheve te huaja.

Krahas fjaleve te shkurtra, po per fjalite si i behet?

Perdorimi i fjalive te shkurtra eshte nje keshille klasike per te bere shkrimin tuaj edhe me te qarte – dicka qe ben sens nese ju filloni me keto si me poshte: Pasi keni pare Richard e II, kryevepra e Shekspirit per mbretin Henri, i cili me vone shfaqet ne vazhdim si Henri i I. Ka te beje me Richard-in e II te uzurpuar nga Henry Bolingbroke. Ajo u frikesua per vdekje per frontin e saj ato kohe. Sipas burimeve bashkekohore, ajo e pa performancen e pjeses si nje kercenim te koduar ndaj saj. Teksa fjalite shume te shkurtra e bejne shkrimin e qarte ne rreshtin e pare apo te dyte, pas kesaj behet me edhe me e veshtire per t’u perqendruar – dhe nese lexuesi nuk perqendrohet ne ate cfare ju po thoni atehere veshtire te kuptoheni.

mesojme turqisht online dating-79

kostenlose datingseiten Solingen

mesojme turqisht online dating-34

evanna lynch dating matt lewis

Tek ne studentet kane arritur piket maksimale dhe shume prej tyre sot studiojne ne kolegje dhe universitete te huaja.Arsyet pse duhet te zgjidhni te studioni gjuhe te huaja ne Britanika jane te shumta.